I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Thursday, August 25, 2011

my mr.Ayie!!!

comel x???

Ari nie 1st posting aku nak wat kat blog nie. Dr mula wat x penah lg nak post ape2 pon. Firstly aku nak bg thu yg kat atas tu our 'tapak kaki'. It's cute right. Hahahaha. Kami cop tapak kaki nie mase pergi pantai same2. Ofcourse la kat terengganu. Hehehehe. Kat pantai Bukit Keluang.


mmg sah x reti sgt amik gambar...

Actually, pantai Bukit Keluang nie tempat MerongMahawangsa wat shoting. Tu la kami mmg suka tempat paling HOT. Hahaha. Kalau korang baca entri nie mesti x percaya kan. Tak pe, aku akan tunjuk kan gambar nye.

nie la kapal buruk tu...
Ok lah nak cite pulak detik permulaan percintaan kami. Peh dah mcm novel la plak. Ish AMANE nie beriye sgt nak cite. Ntah sape la agak nye nak baca. Hahaha. Tapi yang pasti nye my hubby akan baca setiap entri yang aku tulis. Btol kan en.AZRI cyg. Hehehe.. Love u B...

Kami kenal mase tahun 2008. Kire dalam bulan 6 gitu la. Mase tu aku ke kat pasaraye. Jadi casher je mase tu. Hubby aku nie plak kje kat kedai makan. So klu nak bli ape2 brang yg tak cukup kne la pergi ke kedai kan. Banyak2 kedai kat kampung tu, kedai aku jgk la yang bertuah. JENG JENG JENG.

Bermula la episod cinta kami.......

Hubby aku nie tersgt2 la romantik. Ari2 datang, semata2 nak tgk "pujaan ati". Poyo la palk ayat aku. Die akan datang hari2 walaupon nak beli Gula2 yg harga nye 20sen. Berbaloi ke. Tapi klu difikirkan ari nie mmg berbaloi la die wat cam tu. Sebab nye, hingga ari nie kami ALHAMDULLIAH bahagia sgt.


puase thun 2009...

Tapi aku keje kat kedai tu x lame sbb gaji murah. Hehehehe. Demand la plak. Aku pergi kje kat Taska. Kire macam jd cikgu la. Budak2 panggil aku TEACHER. Mase kat sane la kami jadi lagi rapat. Kuar mkn same2. Jalan2 la. Walaupon sebenarnye dalam taman tu je. Sebabnye aku nie mmg seorang yang sangat penakut. Hahaha.

Bulan puase thun 2008 tu kami smpat la juga berpuase same2. Hubby aku nie ajak minum air kat kedai. Kire mcm ajak lepak berdua la. Aku nie pulak punye la malu ngn lelaki. Sebab sebelom en.Azie nie mmg tak pernah kawan ngn org lain. Gugup jugak la. Rupe2 nye nak luahkan perasaan kat aku. Peh romantik tahap GABAN la. Mmg gental sangt2 ble ade orang wat mcm tu kat kte.

Kami pon menyulam cinta dari hari ke sehari. Sehingga la aku mendapat tawaran belajar di JOHOR. Huh memang sangat panjang ini cerita. Penuh dgn ONAK DURI.  Peh puitis gle ayat aku. Hahaha. Next time i will continue this story k.

Mata sudah kuyu. Esok mau membanting tulang 4 kerat di ward.
| ADIOS..AMIGOS..MERAMBUSS |
'

2 comments:

Sekamar Rindu said...

tapak kaki yg cute...:)

Mizz ErMa said...

uhh..smbg la lagi..sy suka baca lobe story..=D